Cadet “B” vs Arenys de Munt 4-6

20171203_145933Al cadet “B” perd contra l’Arenys de Munt per 4-6 en un partit boig on tots els gols es van fer en els primers 25 minuts. Els nostres en tot moment van anar a contracorrent en el marcador. Un partit de anades i tornades, on la pilota durava molt poc en el peu dels jugadors i amb molts xuts a porta. La segona part va ser mes ordenada, van haver bastants ocasions però amb molt més sentit. Lo millor del partit es que la pissarra funciona en el nostre cadet, ja que tres dels quatre gols van ser de jugada d’estratègia.
El Cadet “B” lluita de valent en els partits que disputa i la sort no els hi acompanya. Esperem que s’animin perquè son un bon equip i de ben segur que aviat donaran la volta a truita. El dimarts dia 5 visiten al Canet, en partit de Copa Catalunya. Molta sort! Us la mereixeu i desitgem que passeu de ronda!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: