Sènior «A» vs Vacarisses 3-6

WhatsApp Image 2017-12-03 at 21.45.20Partit jugat al Teresa Maria Roca on els de Mataró es presentaven amb 3 baixes i amb jugadors tocats gripalment parlant. Primera part molt ben treballada pels locals on destaquem les parades d’Ivan, el bon joc ofensiu i defensiu de l’equip i el gol d’Alex Alvarez al minut 4 i per desgràcia la lesió d’Adri que va condicionar la segona part.

A la segona, l’equip groc i negre va aguantar bé els primers minuts però en 5 minuts van veure com el Vacarisses s’avançava en el marcador amb 1-3. Amb les baixes i el poc fons d’armari pel procés gripal, els de Joan Serra van sortir a jugar amb porter jugador i van aconseguir empatar el partit amb gols de Chus i Capilla però un penal en contrea avançava els visitants i obligava a seguir de cinc als mataronins que tot i gaudir d’ocasions van veure com el Vacarisses marcava 2 gols més abans que els arbitres xiulessin el final.

Van jugar: Ivan Tejedor, Martí Sánchez, Pol Aledo, Álex Alvarez, Angel Robles, Adrian De Gea, Lluis Macias, Jesús Moreno i Javier Capilla.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: