Manent Santa Coloma vs Cadet “A” 5-0

20171202_125044.jpgEl Cadet “A” del Ciutat tenia aquesta jornada un dels desplaçaments més complicats de la lliga, jugava al camp de líder, el Manent Santa Coloma. Al partit s’arribava amb les quatre baixes ja sabudes per la seva llarga duració: Raül, Jan, Bernat i Ferran, i se li sumava la d’Ivan per una indisposició.

El partit va començar amb els nostres esperant a mitja pista i el rival pressionant la sortida al veure que érem dos canvis. Els nostres van sortir de la pressió amb el porter obert però una mala col·locació dels nostres, va permetre anotar còmodament sense porter l’1-0 pels rivals. Només sacar els nostres es van refer i Mario va anotar l’empat a 1, que ràpidament va ser invalidat per l’àrbitre, per joc perillós. Una decisió que no compartim. El Manent va seguir amb el seu joc de talls i buscant generar espais a la defensa. El segon i tercer gol van ser pilotes embolicades a l’àrea en les que es va estar fluix a l’hora de rebutjar, i el rival, molt més contundent ho va aprofitar. Fins al moment el líder guanyava 3-0 però no pel seu bon joc, sinó per errades nostres i això era el que deixava més mal sabor de boca. Amb el Joc de 5 els nostres van gaudir de bones oportunitats, però el porter rival va estar molt encertat. Abans de marxar al descans el Manent va anotar el quart gol, aquest cop sí, després de trenar una bona jugada.

La segona meitat va ser una altra història, els nostres van sortir més motivats, amb ganes de lluitar l’encontre i ràpidament van gaudir de dues bones ocasions que es van estavellar al pal. El partit ja no va ser tan còmode, ja que el rival pressionava a dalt i costava sortir de la pressió. Ernest per la seva banda, va mantenir l’equip en vida gràcies a les seves aturades. Cap a la meitat de la part una mala circulació va generar una pèrdua de pilota que va aprofitar els locals per fer el definitiu 5-0. A partir d’aquí el partit ja no va tenir massa més història.

Partit molt complicat, que malgrat el resultat, ha de servir per treballar certes mancances que tenim en el joc, i agafar moral pels partits decisius que vénen a continuació. 1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: