Cinc Ideal Autodara Jornada 9

Cinc Ideal Jornada 9Aquesta jornada tenim un cinc ideal amb jugadors molt joves composat per dos alevins, un infantil, un cadet i un juvenil. Tot un premi a la nostra base, encara que també es degut a la mala jornada dels nostres equips sèniors. Els jugadors del cinc ideal de la jornada 9 son:

  • Ernest Cristofol (Cadet “A”): el jove porter cadet va fer un gran partit el dissabte al camp del lider, el Manent Santa Coloma i diumenge va jugar amb el Cadet “B” realitzant també una gran feina a la porteria. Sense dubtes estem parlant d’un porter amb un gran creixement esportiu.
  • Victor Cortés (Juvenil “B”): el tanca del Juvenil “B” ha fet aquest diumenge un partit molt complet en la derrota del seu equip contra el Montornes. La seva nominació a cinc ideal és un premi a l’esforç i al treball que està realitzant les últimes jornades i entrenaments.
  • Alonso Espejo (Aleví “B”): el menut jugador del Aleví “B” va completar un gran partit en la victòria del seu equip al Masnou i diumenge va ser convocat per jugar amb l’Aleví “A” on ha tingut minuts per demostrar que és un jugador amb molt de futur el nostre club.
  • Toni Rodriguez (Aleví “A”): jugador nou en el club que porta unes quantes jornades demostrant que es un gran jugador i ha fet jugar a la resta dels seus companys. Avui ha fet un gran partit davant del Alella però aquest premi es per la seva participació en tots els partits amb un bon número de gols i assistències. Gran jugador amb futur.
  • Robert Tabare Peralta (Infantil): i en la posició de pivot, el lluitador jugador del Infantil. No deixa una pilota perduda i va realitzar un gran partit contra el Canet, tot i la derrota del seu equip. Ha de millorar cara a porteria però la seva progressió es molt bona.

I aquesta jornada, el premi al millor entrenador es per:

  • Nerea Alvarez (Sub23): després de dues dures derrotes en lliga, ha aconseguit tornar a guiar al seu equip amb dues victòries i un empat en els últims tres partits. Avui han superat amb claredat al Quatre Camins i situa al seu equip tercers en lliga i amb opcions de lluitar per l’ascens.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: