Atlètic Masnou vs Aleví «B» 2-5

image1 (2)Partit jugat dissabte al CEM Masnou on els groc i negres van tornar a guanyar en lliga després de la derrota contra el Santvicentí.

La primera part va ser freda com la temperatura del dia, el Masnou es quedava a mitja pista i els nostres els hi costava moure la pilota. Tot i això en el minut 3, Kevin posava el 0-1 al marcador. Joc molt aturat amb algunes jugades pels 2 equips però el marcador no es mouria fins al minut 20 on els locals empataven el partit però va durar poc, ja que Iker marcava l’1-2 abans d’acabar la primera part.

A la represa, el joc mataroní va ser molt més fluid i es van veure grans jugades i fruit d’una d’aquestes, Íker de nou marcava l’1 a 3 que es veuria contestat pocs minuts després pel Masnou que escurçava el marcador posant el 2-3. Els nostres seguien movent bé la pilota i gràcies a això i al seu en cert i bons moviments al camp, Hèctor marcava 2 gols que sentenciaven el partit pels del Ciutat de Mataró.

En finalitzar el partit el club del Masnou ens va oferir quedar-nos a un pica pica demostrant que en el nostre esport no tot és competir i que hi ha moments per tot. Moltes gràcies!! Gràcies també a la nostra afició. De la grada al camp SOM UN.

Van jugarAmadouYeray, Oriol, Kevin, PolAlon, IvanHector i Iker.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: