Victòria i classificació del Juvenil a Copa Catalunya a Alella

whatsapp-image-2017-12-01-at-12-52-14.jpegEl Juvenil “A” es classifica per  la segona ronda de la Copa Catalunya al derrotat a domicili a l’Alella “B” per un contundent 2 a 10 al marcador. El partit que es va disputar ahir dijous al vespre, va contar amb la baixa d’Adrià Dorca i la convocatòria d’en Jonathan Pérez del Juvenil “B”. Durant tot el partits, els groc i negres van ser molt superiors al seu rival encara que a la primera part, amb les bones aturades del seu porter, que era cadet, i alguna arribada perillosa del seu millor jugador, va alertar als nostres jugadors de que no es podien relaxar si volien emportar-se la victòria. La primera va acabar amb el resultat de 1 a 5 amb gols de Vivas, Uri, José, Elias i Rangel, casi tots ells finalitzant al segon pal.

En el primer minut de la segona part, Victor Jordà va marcar de fort xut creuat que va sorprendre al nou porter local que no va finalitzar el partit al rebre una pilotada a la cara. Els d’Alella van aconseguir el segon amb un xut potent que no va veure Andrés al ser tapat per José i posteriorment van arribar 4 gols més per tancar el resultat: de nou Vivas, Uri, José i el debutant Jony.

Victòria que classifica a l’equip per a la segona ronda on es veuen les cares amb un vell conegut com es el Sant Joan Vilassar que juga a la mateixa lliga que el nostre juvenil. El partit es jugarà al Eusebi Millán durant el mes de gener o febrer. Si es vols continuar a la copa, només quedarà guanyar el partit. Agrair com sempre a les famílies que estan tots els partits animant a la grada tot i les hores i el fred que feia. Moltes gràcies!! 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir(1), Jonathan Pérez(1), Oriol Roy(2), Victor Jordà(1), Abel Rangel(1), Sergio Vivas(2) i José Guijarro(2)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: