L’Aleví “B” guanya al Santvicentí i es classifica per la 2a Ronda Copa Catalunya

image14.jpegBon partit per passar de ronda dels nostres petits en guanyar per 6-0 al Santvicentí, equip, que es troba al mateix grup que els nostres a la lliga. El primer gol d’Iker arribava als 2 minuts en una jugada assajada de fora de banda. Dos gols més de Pol i un gol en pròpia a xut d’Hector posaven el 4-0 al marcador en finalitzar la primera part.

A la represa, Pol marcava el seu tercer gol i Oriol tancava la golejada mataronina en un partit on tots els nostres petits van brillar. Fem una menció especial als nostres porters que van deixar la porteria a 0 i una gran actuació de Kevin que va jugar i va fer jugar als seus companys. Enhorabona a tots per l’entrega i gràcies a l’afició per animar. A la següent ronda els nostres jugaran contra Palafolls equip que milita a la 2 divisió on es troba el nostre Aleví A i on en aquest moment ocupa la 4 plaça.

Van jugar: AmadouYeray, Oriol,Kevin,Pol,Alon,IvanHector i Iker.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: