Pineda de Mar vs Cadet “B” 4-1

20171125_105332.jpgBon partit i bona imatge del Cadet B, sobretot a la primera part, davant un dels liders de la lliga, el Pineda de Mar, on va caure per 4-1.
Tot començava de cara ja que els primers minuts del partit totes les ocasions van ser per els nostres i en una falta indirecta assajada, Octavi anotava el primer i feia somiar a l’equip. El Pineda no es va arronsar i va anar a pel gol. Possessions llargues dels dos equips en una primera part molt maca futbolisticament parlant. En el minut 15 els locals empataven el partit. Ocasions clares pels dos equips però sense sort de cara a porta. Així va finalitzar la primera part.
A la segona part, el Pineda, un equip que a pilota aturada fa mal, va començar a dominar el partit. Els nostres apretaven a dalt però el rival s’ensortia amb facilitat. En el 29  marcava el segon. I minuts més tard, el mateix jugador i amb la mateixa definició de cara a porta feia el tercer i el quart definitiu. El Cadet B va tenir oportunitats i en cap moment va baixar els braços i com es habitual en aquest equip, els últims 10 minuts va acorralar l’equip rival impedint així creuar mig camp.
El Cadet B està jugant bé a futbol sala, està competint però malauradament no esta aconseguint els punts que en alguns partit a merescut. De ben segur que aquesta setmana tornarem a veure un bon partit i si la sort els acompanya aconseguiran els tres punts.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: