Juvenil “A” vs Escola Pia Sabadell 4-2

WhatsApp Image 2017-11-26 at 15.13.18El juvenil “A” aconsegueix la victòria en un partit molt disputat que va tenir una part per cada equip. La primera part va ser totalment groc i negre amb un joc molt fluid i que va sorprendre als sabadellencs. Ben aviat, es va avançar mitjançant una ràpida contra d’en Elias Essaghir que va repetir minuts després en el segon gol mataroní. José Guijarro en una bona combinació amb Oriol Roy, va aconseguir el tercer gol local que deixava el partit molt encarat encara que abans d’arribar al descans, els visitants van retallar distàncies.

A la segona part, de nou va aparèixer la pitjor cara dels groc i negres. Quan semblava que estava el partit ben encarat i fent un gran joc, els visitants van començar a creure en les seves possibilitats i van aconseguir marcar el segon, amb un gol en pròpia d’Abel Rangel al intentar salvar una pilota que anava dins. Hem de dir que abans d’això, va salvar dues pilotes que entraven. De nou, l’equip es va tirar enrere i no podia amb la pressió dels sabadellencs que van estar apunt d’empatar el partit però aquesta vegada es va tenir la sort de cara i José Guijarro va aprofitar un rebot a l’àrea per fusilar al porter visitants i posar el quart gol groc i negre. Els visitants van sortir de cinc i van tenir ocasions per retallar distàncies però sense encert.

Tres punts molt importants per continuar a la part alta de la classificació de primera. L’equip es situa tercer a cinc punts del lider i amb moltes ganes de jugar els seus dos propers partits que seran amb el segon i el primer classificat, el CN Caldes i el Futsal Mataró. De ben segur que veurem la millor cara dels nostres joves jugadors que estan fent una gran temporada.

Aprofitem per agrair en Guillem Masoliver, tots aquests grans anys que ens ha donat com a jugador però que ha decidit no continuar a l’equip i donar-se de baixa durant una temporada que esperem que sigui el més curta possible. Gràcies Masuli!! 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir(2), Oriol Roy, Victor Jordà, Abel Rangel, Sergio Vivas, José Guijarro(2) i Adrià Dorca.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: