Cadet “A” vs Inter Esportiu Malgrat 2-4

20171126_102228.jpgEl Cadet A arribada a un nou encontre amb la motivació alta per la importància del partit i reforçat per la bona actuació que va tenir al camp del colider. Tot i això, encara tenia les baixes de quatre jugadors fonamentals: Raül, Ferran, Bernat i Jan. El rival era el Malgrat, cinquè classificat que es presentava amb 12 jugadors.

El partit va començar amb els nostres ben col·locats, esperant al rival al nostre camp, ja que es presentava amb tants jugadors i calia estalviar forces per arribar al final del partit. Això va donar la iniciativa al Malgrat que la va aprofitar per tenir la possessió de la pilota. Les primeres ocasions van venir de part dels visitants, però els nostres van aconseguir anar frenant-les totes. Tot i això, els nostres no aconseguien arribar a la porteria rival i el gol era cada vegada més a prop dels visitants. Així va ser, en una errada de canvi de marca, el jugador número 11 va aprofitar que es va quedar lliure per anotar per dalt el 0-1. Uns minuts després els visitants van fer el 0-2 en una errada defensiva. El partit es posava molt cap avall, però el Mataró mai es rendeix, i en una jugada molt ben trenada, va aconseguir un penal per Mans visitants que va materialitzar Campà. Poc va durar l’alegria, ja que dos minuts després el Malgrat va tornar a ampliar l’avantatge.

La segona part va tenir un color totalment diferent. Els nostres van dominar tota la part i van desaprofitar moltes ocasions de gol, abans que Octavi que va pujar a donar un cop de mà, recollís un refús a la frontal de l’àrea per fer el 2-3. Semblava que els nostres empatarien el partit quan en una jugada desafortunada Octavi va tocar la pilota amb la mà i va significar penal a favor dels visitants. No van fallar i van tornar a tenir un avantatge que ja no podria ser retallat. Els últims 2 minuts els nostres ho van intentar tot per anotar però va ser impossible.

Derrota clara a causa d’una primera part molt fluixa dels nostres que van intentar rectificar a la segona, però a la que es va veure que necessiten tenir major fortalesa mental per definir en els últims metres. El pròxim partit és al camp del líder, un rival que només ha rebut 6 gols en tota la lliga i que de ben segur que serà un dels partits més complicats que té el nostre cadet. 1,2,3, Mataró!.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: