Sènior «A» vs Montcada 3-4

WhatsApp Image 2017-09-19 at 00.09.23Partit disputat el viscut aquest diumenge al pavelló Eusebi Millan. Els 10 primers minuts de partit els visitants posaven molt ritme de joc i tenien forces ocasions que el porter Ivan Tejedor s’encarregava de parar. Mentre tant, els groc i negres amb una bona defensa aconseguien tenir les seves opcions a la contra però sense acabar de finalitzar-les correctament.

En el minut 13 una bona jugada del Montcada va fer pujar el 0-1 al marcador però ben aviat Capilla robava una pilota a primera línia i li servia el gol en safata de plata a Lluis Macias. Les coses estaven igualades i el joc dels dos conjunts feia preveure a priori un partit igualat.

A la segona part un xut des de mig camp sorprenia el porter mataroní i avançava als visitants. Lluny d’arrugar-se els groc i negres, van tenir, les millors ocasions del partit, però els pals rebutjaven la pilota fins a 3 cops. En una contra del Montcada arribaria l’1-3. Els jugadors dirigits per Joan Serra ho seguien intentant però sense fortuna i el Montcada tornaria ha marcar aquest cop aprofitant una superioritat numèrica per una controvertida expulsió local.

A partir d’aquí els de Mataró es van posar a jugar amb porter jugador i Capilla marcaria el 2-4 aprofitant aquesta acció i seguidament faria el 3-4 de penal que havia provocat Aledo.

El Spall CFS Ciutat de Mataró se situa quart a la lliga a 3 punts del primer classificat. Gràcies a l’afició que omplia el Millan, seguiu animant-nos i no us fallarem perquè de la grada al camp SOM UN!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: