La Cupula vs Sènior “B” 1-1

WhatsApp Image 2017-08-24 at 22.22.52Aquest diumenge el nostre Sènior “B” s’ha desplaçat a Sant Fost de Campcentelles a disputar el seu partit de lliga contra el segon classificat aconseguint un empat molt treballat i un punt que els manté lluitant per les primeres places.

Durant la primera part, els mataronins han començat realitzant una defensa intensa a mitja pista, aconseguint crear varies opcions de perill però sense aconseguir obrir la llauna. Els locals, oferien un joc bastant desendreçat però contundent. Però en un error defensiu dels mataronins, els locals han aconseguit marcar a porteria buida. Tot i així, els de Mataró no han perdut la paciència i han seguit treballant, oferint un bon joc encara que sense sort.

A la segona part, els mataronins han començat de manera progressiva a pujar les línies defensives aconseguint ofegar a l’equip local. Els de Sant Fost seguien amb la seva dinàmica de desordre i contundència i després de varis avisos arbitrals els locals s’han quedat amb un menys. Això, ha beneficiat als grocs i negres i aprofitant la superioritat han aconseguit empatar el partit. Aconseguint sumar 1 punt molt important.

1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: