Cinc Ideal Autodara Jornada 8

Cinc Ideal Jornada 8Nova jornada dels nostres equips del Ciutat i com cada setmana, tenim el Cinc Ideal de la jornada. Aquesta setmana, ens veiem la obligació de posar dos porters degut a les seves grans actuacions en els seus corresponents partits. Es per això que el Cinc Ideal de Autodara de la Jornada 8 està composat per:

  • Mirea Saavedra (Femení): la portera del Femení va fer una gran partit a la pista del Olimpic Floresta. Realitzant grans aturades durant tot el partit, aturant un doble penal i fins i tot, un penal a les seves rivals.
  • Ivan Tejedor (Sènior «A»): gran actuació del porter del primer equip en la primera part contra el Montcada. Només ha encaixat un gol i ha estat un autèntic mal de cap pels rivals, realitzant grans aturades que ha fet aixecar al públic del Millan.
  • Roger Rodon (Aleví «A»): feia jornades que buscava el gol i ha tingut el seu premi en la gran victòria del Aleví davant el Barri Can Calet d’aquest matí, anotant dos gols pel seu equip.
  • Jonathan Pérez «Jony» (Juvenil «B»): un altre gran jugador que encara ens ha de demostrar molt més però aquesta setmana aconsegueix 4 grans gols en la victòria del seu equip a casa del Premià de Mar.
  • Adrián González (Infantil): des d’inici de lliga, dels millors jugadors i el més regular del Infantil però aquesta setmana apareix en el cinc ideal pels seus tres gols en 20 minuts a casa del Malgrat.

I aquesta setmana el premi al millor entrenador de la jornada es per:

  • Carlos Camacho (Juvenil «A»): el seu equip està realitzant un gran inici de temporada. Aquest diumenge el seu equip aconsegueix la victòria que els col·loca tercers de lliga i amb la motivació de continuar lluitant per les primeres posicions. Aquesta nominació es un premi a la seva tasca al club i al seu treball des de fa 3 anys a la categoria juvenil del Ciutat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: