Aleví “B” vs Santvicenti 1-2

IMG_1208Els nostres petits s’han trobat amb un partit complicat davant de l’equip menys golejat de la lliga. Un equip que ha vingut a defensar-se amb tot des del primer moment. Els 3 gols dels partits han caigut a la primera part i els 2 primers queien per la banda visitant que a la contra buscava i trobava fer mal als groc i negres. El gol Mataroní la fet Iker Gonzalez que ha tingut que empenyar una pilota que li ha costat entrar pel munt de jugadors que estaven dintre de l’àrea.

A la segona mateixa tònica però amb els del Ciutat amb les idees més clares per atacar davant aquesta defensa tancada, tot i les nombroses ocasions la pilota no ha volgut entrar i els mataronins han acabat perdent, així i tot hem de recordar el bon paper d’un equip que compta amb tots els seus jugadors de primer any inclòs 3 benjamins de segon que han debutat aquest any a la lliga federada venint de la lliga escolar i que actualment estan tercers a la lliga en posicions d’ascens.

Encoratjar als pares d’aquests petits guerrers a seguir animant. De la grada al camp Som UN!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: