Obertes les inscripcions al Campus de Tecnificació de Nadal 2017

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2017

Com cada any, el CFS Ciutat de Mataró organitza conjuntament amb l’Associació Enlleurat, el campus de tecnificació de Futbol Sala de Nadal. Es realitza al Pavelló Eusebi Millan de 9 a 14h del matí els dies 27-28-29 de Desembre i 2-3-4-5 de gener, per el preu de 60€. Durant el campus de tecnificació es treballarà sessions de entrenaments per aprendre o perfeccionar les tècniques individuals i grupals del futbol sala però també hi haurà temps per la part més lúdica amb diferents campionats i jocs esportius.

Per realitzar la vostra inscripció, heu d’omplir la següent Fitxa Inscripció Campus Nadal 2017  i portar-la signada amb el preu de la inscripció al despatx dimarts o dijous de 18 a 20h abans del divendres 15 de desembre.

PLACES LIMITADES!! NO US QUEDEU SENSE PLACES!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: