Badalona Futsal Iris vs Juvenil 1-0

WhatsApp Image 2017-11-19 at 19.42.55El Badalona acaba amb la imbatibilitat del nostre juvenil al guanyar per la mínima en la seva pista. El partit es va disputar diumenge a la tarda, en un horari poc habitual. Els groc i negre es desplaçaven amb tots els jugadors disponibles i amb ganes de continuar amb els bons resultats aconseguits en les primeres jornades.

Els de Badalona es van avançar molt aviat, en el minut 1 al aprofitar un error defensiu dels nostres que van sortir amb poca actitud. Els mataronins van reaccionar i poc a poc van començar a entrar en el partit. Després del gol, van pujar la seva defensa realitzant una forta pressió que va  provocar moltes errades dels locals en la sortida de pressió. Un pal i moltes jugades acabades en xut que no van entrar, gràcies entre altres coses, per la gran actuació dels dos porters del Badalona.

A la segona part, els mataronins van sortit molt més centrats i realitzant un gran joc de quatre que va sorprendre als de Badalona, sobretot les jugades individuals per banda. Es van realitzar grans jugades però de nou, la seva finalització no va ser bona i els porters locals ho paraven tot. Passaven els minuts i amb els de Badalona tancats a darrera i els nostres fent un atac i gol, però no havia manera de batre als porters. A tota aquesta situació, es va sumar els nervis amb les decisions arbitrals que van ser més que discutides. Els nostres jugadors van acabar totalment desquiciats per gran defensa del Badalona, l’actuació dels seus porters i les decisions arbitrals i no van poder aconseguir l’empat en els últims minuts, tot i que, hem de dir que l’àrbitre va anular un gol totalment legal.

Primera derrota de la temporada davant un equip que va marcar el seu gol i va defensar el resultat amb molt encert durant 50 minuts. Ara toca, aixecar el cap i pensar en el proper partit a casa davant de l’Escola Pia Sabadell.

1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir, Oriol Roy, Victor Jordà, Guillem Masoliver, Abel Rangel, Sergio Vivas, Adrià Dorca i José Guijarro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: