Infantil vs Blanesport 4-3

20171119110318_IMG_9449Derrota per la mínima de l’infantil contra un dels rivals directes, el Blanesport per un resultat de 3-4 al marcador. El partit va començar molt bé pels nois mataronins amb una bona intensitat i pressió de pilota, que va fer que Adrian González marqués el primer gol de partit. Però el gol en comptes de seguir jugant igual van fer que l’equip baixés la intensitat i es relaxin, els visitants van començar a agafar esquenes, ja que és veia com ens costava replegar després atacar i dos gols seguits en pròpia porta i un contraatac va posar l’1-3 al marcador, i amb aquest resultat es va arribar al descans.ç

A la segona part l’equip va tornar a ser el de l’inici, i Adane va posar el 2-3 al marcador, però quan estava a prop l’empat una nova contra va dels visitants van posar el 2-4 al marcador i l’equip el va ressentir molt aquest gol. Després d’anar perdent bones oportunitats de retallar distàncies va ser Adrian Gonzalez, el millor del partit dels groc-i-negres que va posar el 3-4 al marcador. Pocs minuts més tard l’àrbitre va xiular el final de partit, un partit que per culpa dels errors al defensa i de no ser més efectius no vam poder guanyar, això ha de servir per agafar experiència, ja que queda molta lliga.

1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Cristian, Àlex O., Guim, Adri C, Adane(1), Carlos, Arnau, Joel, Tabaré, Adrian G.(2), Tabaré i Àlex G.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: