Femení vs Palafolls 4-0

WhatsApp Image 2017-11-19 at 16.57.19Gran victòria del femení a casa aquest cap de setmana per 4-0 davant el Palafolls, i aconsegueix tenir solidesa a casa, 4 partits jugats 3 victòries. L’equip va arribar amb les baixes de Marta Carrasco, Cris i Ariadna. El partit va començar amb les noies ben col·locades a pista i molt concentrades ja que sabien de la importància del partit, la intensitat era bona i hi havia molta circulació de pilota i això va fer que Ainoa possés l’1-0 al marcador. Més tard i amb el temps passant l’equip va baixar la intensitat, i això va fer que les visitants tinguessin alguna oportunitat d’empatar però la falta de punteria i Mònica van deixar la porteria a 0. A pocs minuts per acabar la primera part, dues bones jugades les va finalitzar de nou Ainoa, la jugadora més destacada del partit. Per posar el 3-0 en el marcador.

La segona part l’equip va sortir tranquil, saben que si els visitants volien guanyar havien de pujar files, però no pressionaven i les nostres movien la pilota en cerca d’espais, el que si va haver-hi un moment que Mireia va haver d’aturar dues parades de mèrit que ens hagués posat el susto el cos, però després d’això Helena després d’una bona jugada individual de Yasmin va posar el 4-0 al marcador. Victòria per escalar posicions però ara ve l’hora de la veritat, dos partits com a visitants contra els dos punters de la categoria, Olimpic Floresta i Barri Can Calet, on anirem a intentar sumar més punts per seguir escalant posicions. Ànims!! 1, 2, 3 Mataró!!

Van jugar: Mireia, Mónica, Marta Muñoz, Helena(1), Glòria, Miriam, Imane, Georgina, Yasmin i Ainoa(3)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: