Cadet “B” vs Atlètic Català 0-3

Gran partit el disputat diumenge al Pavelló Eusebi Millan, on el nostre Cadet “B” i l’Atlètic Català van donar un bon espectacle, encara que el Cadet “B” va caure per 0-3. El desplegament físic, defensiu, i ofensiu dels nostres va ser espectacular. La primera part va acabar 0-0, gràcies als porters dels dos equips per què d’ocasions van haver-hi. El Cadet B va tenir el control de la primera part, una forta pressió, possessió de la pilota, ocasions etc… Una primera part on només va faltar el gol.

La segona part va ser una copia de la primera però en aquest cop, la batuta la portava l’equip rival. Ocasions clares que els porters i les defenses aconseguien aturar. En el minut 35, un xut de falta, l’Atletic Catala feia el primer. Això va ser un cop dur i va deixar tocats als jugadors de casa i poc després al rival matava el partit amb un segon gol en el 40. El Cadet B no es va arronsar i va seguir atacant i va tenir ocasions però sense encert. L’equip visitant feia el tercer en un contraatac en el 46 i deixava el marcador 0-3.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: