Sub23 vs Club Esportiu Blauet 5-4

IMG_1446Aquest diumenge, el nostre Sènior «B», ha disputat el seu partit de lliga, aconseguint 3 punts molt importants que els permeten escalar algunes posicions a la taula clasificatòria.

Durant la primera part, el partit ha estat desendreçat i amb moltes anades i tornades per part dels dos equips. Cosa que no deixava clar qui portava el control del partit. I, als pocs minuts del partit, els visitants han encaixat el seu primer gol amb un xut creuat que els posava per davant en el marcador. Els mataronins no aconseguien establir l’ordre en el matx i, tot i tenir diverses ocasions de cara a porteria no aconseguien encertar. Això, ha fet que els mataronins no trobessin el camí adient per intentar controlar el partit i el marcador, cosa que els de la blauet han aprofitat signant un 1-3 a la primera part.

A la segona part, la dinàmica de desordre i descontrol de tots dos equips ha estat la mateix, però en aquests 25 minuts els mataronins, han aconseguit estar molt més encertats i han jugat més en equip cosa que els ha ajudat ha aconseguir donar la volta al enfrontament, signant el 5-4 definitiva i sumant 3 punts molt importants.

1,2,3, Mataró!!
GOLEJADORS: Alex (1), Camilo (1), Jordi (1), Adri (1), Joel (1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: