Sant Cugat vs Sènior “A” 4-3

IMG_1496Derrota del SPALL CFS Ciutat de Mataró a casa del Sant CUGAT per 4-3. Derrota en una pista complicada on el local ha aconseguit 4 victòries de 5 partits disposats a casa. Tot i començar marcant per mitjà d’Adri els nois de Serra veien com els locals empataven el partit 1 min després. Les ocasions queien pels 2 costats però era difícil veure un joc fluït.
Pol Aledo feia el 2-1 però altre cop els de Sant Cugat empataven el partit i amb aquest resultat arribaria la mitja part.

A la represa els mataronins van buscar pressionar els locals i van disposar d’ocasions per avançar-se al marcador però eren els vallesans els que recuperaven 1 pilota a mig camp i posaven el 3-2 al marcador. Amb els Mataronins bolcats a l’atac els locals van posar el 4-2 al marcador i amb el joc de 5 els grocs i negres escurçaven el marcador amb gol d’Adri però no aconseguien empatar el matx. Tot i la derrota els mataronins se situen 2 a la lliga tot i haver pujat aquesta temporada.

 Ànims i a seguir treballant. Gràcies a l’afició per seguir a l’equip de la grada al camp som un.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: