Rapid Santa Coloma vs Cadet “A” 6-4

20171118_125510El Cadet A visitava aquesta jornada la complicada pista de la Bastida, on juga el Ràpid, actual colíder de la categoria. Al partit s’arribava novament amb baixes, 4, la d’en Raül, en Bernat, En Ferran i en Jan. Quatre jugadors de 2n any amb molt de pes dintre la plantilla. Aquest cop però comptàvem amb l’ajuda d’Octavi, un jove jugador del cadet B que apunta maneres.

El partit va començar amb els nostres molt concentrats, amb una intensitat impròpia fins al moment en aquest equip, extramotivats per visitar al camp del líder. Els minuts van anar passant i la rotació amb tall no feia mal els nostres que aconseguien tallar i sortir al contraatac de vegades. Nico va disposar de la millor oportunitat però la fortuna no va estar de cara i la pilota es va estavellar al pal. Una llàstima. El Ràpid va tenir algunes ocasions, però Ernest, molt segur a la porteria, ho va parar tot. El marcador no es va moure.

A la segona part els nostres van baixar la tensió defensiva, i ràpidament es van avançar el Ràpid. La reacció dels nostres no es va fer esperar i van empatar el partit ràpidament mitjançant Mario. Tot i això la intensitat defensiva no era la mateixa i els locals ho van aprofitar, en un tancar i obrir d’ulls es van col·locar 4-1. Una barreja entre falta d’actitud, desmotivació i mala sort van permetre que els locals gairebé sentenciessin el partit. Un temps mort i el joc de 5 van despertar els nostres que mitjançant Campa van retallar distàncies. Tot i això el risc va ocasionar que els locals tornessin a agafar avantatge al marcador. Els nostres van seguir insistint, i Ivan va tornar a retallar distàncies. Dos minuts després el Ràpid va tornar a marcar. Destacar el treball dels nostres que mai es van rendir i van seguir lluitant. Ivan va obtenir el fruit anotant el definitiu 6-4.

Derrota agredolça en un camp que era l’esperat, però on es va competir de tu a tu amb un rival invicte fins al moment, i en el que es va aconseguir anotar fins a 4 gols en una pista on molt pocs ho aconseguiran. Hi ha lloc per l’esperança si l’equip competeix la resta de partits com aquest. Pròxima jornada un rival de la part de dalt, el 5è classificat, el Malgrat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: