Cinc Ideal Autodara Jornada 7


Cinc Ideal Jornada 7S’ha fet esperar, però ja tenim el cinc ideal de la jornada 7 de lliga que està composat per:

  • Pol Piñol (Juvenil “A”): el porter del Juvenil “A” va jugar el dissabte amb el Juvenil “B” contra el Ripollet “B” i va fer un gran partit a la porteria encara que no va servir per aconseguir la victòria.
  • Juan Camilo Gómez (Sub23): el jugador del sub23 va fer un gran partit en la victòria del seu equip davant del Blauet però a part també va estar convocat amb el Sènior “C” on va ser el millor del partit aconseguint marcar un gol en l’empat davant el Inter Sentmenat.
  • Iván Martínez (Aleví “B”): gran partit del nostre petit benjamí que va marcar un gol i va fer una gran feina defensiva en la victòria contra l’Atlètic Premià.
  • Ainoa Montoya (Femení): la nova jugadora del Femení va ser determinant en la victòria davant del Palafolls amb un hat-trick. Gran golejadora.
  • Elias Essaghir (Juvenil “A”): tot i la derrota del seu equip a la pista del Badalona, va ser el millor jugador del partit desbordant moltes vegades per banda amb un gran 1 contra 1. Llàstima que després no va estar encertat en les seves definicions.

I aquesta setmana, el premi pel millor entrenador de la jornada és per EDGAR BOIX del Sènior “C” que ha aconseguit el seu primer punt a la categoria. Premi per l’esforç i la dedicació en un equip amb l’objectiu de millorar entrenament a entrenament.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: