Badalona “B” vs Aleví “A”

image1 (1)defaultEls nostres visitaven la complicada pista de Iris Sol de Badalona. Van sortir molt forts des del primer moment, amb molt de domini de la pilota però sense fortuna de cara a porteria tot i les bones ocasions per avançar-se.

A la segona part els nostres apretarien una mica més l’accelerador i, en la primera jugada, Toni avançaria els nostres després de rebre una bona passada de Martí per deixar-lo sol davant de porteria. Els mataronins seguien tenint ocasions per augmentar la diferència al marcador. En una acció ofensiva dels locals, de les poques que van tenir, va arribar l’empat al marcador. Un gol que va deixar tocats als nostres i amb la desesperació i la mala fortuna no van aconseguir marxar amb els tres punts de Badalona.

Els nostres mantenen la setena posició i es despenja una mica de les primeres posicions tot i que seguiran lluitant per estar el més amunt possible. La propera setmana rebem la visita del Can Calet, un equip que ara mateix ocupa posicions per sota dels mataronins.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Pau, Amai, Albert, Roger, Marc i Toni (1)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: