Ja coneixem els nostres rivals a Copa Catalunya

2017-10-18_105945La Lliga Catalana de Futbol Sala ha donat a conèixer els quadrants de la Copa Catalunya en totes les seves categories. Els aparellaments amb els nostres equips inscrits han quedat de al següent manera:

  • SÈNIOR “A”: començarà la Copa en 3ra Ronda i el seu rival sortirà del guanyador entre Riudellots (Divisió Honor) i el guanyador del partit Sant Julià Ramis (1a Divisió) – Vilafant(2na Divisió) de la 1ra Ronda. El partit es disputaria en camp contrari i en el cas d’aconseguir passar de ronda, el següent rival seria el Futsal Mataró al Pavelló Eusebi Millan.
  • JUVENIL “A”: juga primera ronda a la pista del Alella “B” (Tercera Divisió Juvenil). En el cas de passar de ronda, s’enfrontaria en 2a ronda a casa davant el Sant Joan de Vilassar (Primera Divisió).
  • CADET “A”: realitza el seu partit en 1a ronda a la pista del Santvicenti “B” (3a Divisió) En el cas de passar ronda, jugaria en 2a ronda de nou a casa contra Sant Joan Vilassar “B”(2a Divisió)
  • CADET “B”: disputa 1a Ronda a fora davant el FS Canet (3a Divisió). En el cas de guanyar, jugaria en 2a Ronda a casa contra el guanyador del partit entre Santvicenti “A”(2a Divisió) i Racing Pineda(2a Divisió)
  • INFANTIL: juga 1ra Ronda a la pista del Premia de Dalt. En el cas de guanyar i passar eliminatòria tornaria a jugar com a visitant a la pista del guanyador del partit entre Sant Joan Vilassar “B” i Atlètic Català.
  • ALEVÍ B: juga a 1a Ronda a casa davant el Santvicenti (3a Divisió) i en el cas de passar de ronda, tocaria jugar de nou a casa contra Palafolls (2a Divisió)
  • ALEVÍ “A”: jugarà la 1a ronda a la pista del Dosrius (3a Divisió) i en el cas de passar de ronda, jugaria a casa davant el Sant Joan de Vilassar “B” (2a Divisió)
  • SENIOR FEMENÍ: 1a ronda a casa davant el Futsal Mataró (Divisió Honor) i en el cas de passar ronda jugaria a casa amb el guanyador del partit entre Riudellots (1a Divisió) i Racing Pineda Mar (1a Divisió)

Tots els equips comencen en 1a Ronda, excepte el Sènior “A” que començarà en la 3ra ronda. Els partits de la 1a Ronda es disputaran entre el 20 de novembre i el 17 de desembre. Els dies i horaris, son pactats amb l’equip rival, així que quan tinguem els horaris informarem a tots els equips.

Si voleu consultar el quadrant de totes les categories, ho podeu fer a http://fcf.cat/copa-sala

Sort a tots els equips en la Copa Catalunya!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: