Cadet “B” vs ACE Riudellots 2-4

IMG_1297El Cadet “B” rebia a casa al segon classificat de la lliga, el Riudellots. En principi, un partit difícil però des del començament es va poder veure un partit bastant igualat i amb molt de respecte l’un a l’altre.
La primera part, els dos equips tenien ocasions de gol. Una primera part on el Cadet B va tenir la posició de la pilota molta estona i tocava bastant però no aconseguia finalitzar amb xuts a porta. En el minut 11, Riudellota feia el primer i en el 15 semblava que el partit acabava amb el segon però Octavi feia el 1-2 pels mataronins amb un gran contraatac i així acabava la primera part.
La segona part, el cadet B va anar a pel partit i deixava espais al darrera. En una jugada que podia haver sigut l’empat, en el contraatac, el Riudellots feia el tercer i minuts després el quart. El partit semblava que s’acabava amb 1-4 i amb la mala sort de que els nostres se’ls lesionava en Jan, el porter. Jesús va tenir que fer de porter on va tenir un parell de bones actuacions. Casas, a falta de pocs, minuts feia el 2-4 final.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: