Tordera Parc vs Cadet “A” 6-3

20171112_102642El Cadet A arribava a l’encontre contra el Tordera amb moral després d’aconseguir la primera victòria la setmana passada contra el Manlleu. La mala notícia però eren les tres lesions que s’havien produït durant la setmana, Ferran, la més greu, i les recaigudes de Raül i Bernat. Aquestes baixes es sumava la de Jan, que va anar ajudar el Cadet B, perquè aquesta jornada no tenia porter. Comentar però que Jan va sofrir una lesió en aquest partit i es suma a les tres baixes que ja tenia l’equip. Ho lamentem i li desitgem una ràpida recuperació.

Pel que fa al partit ja es va posar malament des del primer minut. La intensitat i la concentració amb la qual es va sortir al camp no van ser les idònies, i al minut 2 el jugador local número 3 va ser més intens i llest que ningú per endur-se una pilota dividia i anotar l’1-0. Els nostres van començar progressivament a entrar al partit, dominant la possessió però sense generar massa perill. En una de les tímides arribades els locals es van anotar en pròpia però l’alegria va durar poc. En la jugada següent Ernest va haver de ser atès per una epistaxi després de rebre una pilotada i un cop es va recuperar, els locals es van tornar a posar per davant gràcies de nou al jugador número 3. La defensa va ser molt tova però la confusió que es va causar amb la pausa no va ajudar. Pocs minuts després, de nou de corner ens van anotar el 3-1 que va enfonsar l’equip. Mentalment no es van recuperar d’aquell cop i en les dues següents contres van encaixar dos gols més fins al 5-1. A partir d’aquí els nostres es van posar de 5 i van venir les millors oportunitats de la part, tot i no poder anotar cap gol.

A la represa els nostres van sortir amb més ganes i actitud, seguint jugant de 5, i van aconseguir col·locar-se 5-3 amb dos bons gols de Mario. Els bons minuts dels visitants van permetre retallar distàncies, però la fogonada es va acabar i de nou en un corner els locals van posar terra de per mig, que ensorrar les esperances dels nostres. El partit ja no va tenir més història.

De nou es va tornar a veure aquell cadet de les dues cares, el de la cara A, que juga amb intensitat i creu en les seves possibilitats, i el de la cara B, que surt adormit, sense intensitat i concentració. Així no és una falta de qualitat, perquè la plantilla en té i molta, sinó de cap, cal ser forts mentalment, i més amb els rivals que venen ara. Pròxim partit visita al camp del colíder, el Ràpid, que ja de per si és una pista complicada, però on s’aprèn més que mai. Intentarem seguir creixent com equip, 1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s