Manlleu vs Femení 2-1


WhatsApp Image 2017-11-12 at 11.33.38Nou partit de les nostres noies del club, amb una nova derrota en els últims instants del partit. El partit va començar amb una molt bona defensa a mitja pista que feia que l’equip local no s’acostés amb perill a la porteria defensada per Monica. Les úniques ocasions que van veure pràcticament en aquesta part, eren produïdes per contraatacs que no vam saber transformar-les en gol però en un partit sense ritme, amb poques ocasions i sense espai, sabem que l’equip que comet el primer error serà l’encarregat de rebre el primer gol. I així va ser, en una jugada molt ràpida de l’equip local, les nostres noies es van quedar dormides i vam veure com pujava el primer gol al marcador. Ràpidament, i amb una molt bona triangulació de Marta Carrasco, Gloria i Georgina, aquesta ultima va posar una pilota a segon pal però Glòria no va estar encertada per fer l’empat i així vam arribar al descans.

Començava la segona part amb el mateix plantejament, bones defenses i sortida ràpidament al contraatac en una pista que relliscava moltíssim, i així van anar arribant les ocasions. En aquesta part vam veure a Monica treure unes bones mans per mantenir-nos amb vida en el partit i l’equip començava a arribar a la porteria contraria però sense perill però en la meitat d’aquesta part i amb una bona jugada de tot l’equip, la pilota va arribar a Georgina que amb un bon xut la va col·locar a l’escaire i fer pujar l’empat al marcador. Els minuts anaven passant i una vegada rere l’altre, l’equip local era aturat per una molt bona defensa de l’equip mataroní però en l’últim minut del partit, el Manlleu va arribar amb molt de perill, que en el primer instant vam poder aturar, però el rebuig va arribar a peus de la jugadora mes bona del Manlleu que amb un bon toc suau picat, va entrar a porteria i va establir el definitiu 2-1. A la següent jugada vam gaudir d’una nova ocasió però la portera local va aturar.

Nova derrota de les noies que ens deixa un sabor de boca agredolç, ja que van treballar de valent per aconseguir sumar uns punts vitals per seguir agafant confiança i transformar les bones sensacions demostrades en el camp en punts a la classificació. La setmana següent ens enfrontem a l’Eusebi Millan a l’EFS Palafolls.

1,2,3 Mataró!

Van jugar: Monica, Helena, Glòria, Marta M, Míriam, Georgina(1), Imane, Marta C, Ainoa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s