L’Aleví “A” tomba al líder de lliga

image1-2.jpegDura visita la que rebien aquest diumenge els mataronins. Un Sant Joan de Vilassar que arribava primer amb ple de victòries i amb només deu gols encaixats. Els locals amb les baixes de Marc i Adrián però amb el debut de Toni i el reforç de Pol de l’aleví “B”, plantarien cara des de l’inici de partit.

El partit es va posar de cara pels petits del club amb una gran jugada individual de Toni per la banda i que ell mateix acabaria finalitzant. Amb una bona intensitat i lluitant totes les pilotes feien que el control del partit fos mataroní fins que en un error defensiu els visitants aconseguien empatar. Els nostres no van baixar els braços i Toni i Albert van començar a fer una gran parella que amb grans jugades van donar tres gols més abans del descans.

Els nostres sabien que encara quedaven molts minuts per lluitar i que els nois de Vilassar sortirien forts a la segona part. Els mataronins van tornar a pista amb un alt nivell d’intensitat que va portar el cinquè gol obra d’Albert. Un nou error local donava alguna esperança als visitants. Però als instants finals del partit Toni feia el seu tercer gol i Amai tancava el 7-2 final.

Gran partit dels nostres que amb els resultats que s’han produït aquesta jornada deixen una lliga molt emocionada i que ens deixarà grans partits. La següent setmana els mataronins juguen a la difícil pista del Iris-Sol de Badalona, equip una posició per sota a la lliga.

Van jugar: Gerard; Martí, Pol, Amai (1), Roger, Pau, Albert (3) i Toni (3).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: