Sant Cebrià Vallalta vs Sènior “B” 10-2

IMG_1446Partit dur pel nostre Sènior “B” que tancava la sisena jornada amb una golejada que els portava a la mitja taula classificatòria.

En els primers compassos de la primera part els mataronins van començar jugant el seu futbol sala i aconseguien als 3 minuts obrir el marcador amb una jugada d’estratègia que culminava amb gol de Camilo. A la següent jugada, i amb una baixada d’intensitat defensiva i errors defensius els locals aconseguien empatar el partit amb una jugada de superioritat contra el porter. A partir d’aquest moment, els mataronins van entrar en una espiral de nerviosisme i descontrol que va permetre als locals jugar a plaer tancant el marcador amb un 3-1 a la primera part.

Durant la segona part, novament els mataronins van començar amb uns primers minuts bons, però amb un nerviosisme poc habitual que els portava a cometre errors que permetien a l’equip local anar sumant gols al seu marcador. Poc després i faltant 18 minuts per la finalització del partit, els mataronins van jugar de 5 tenint varies ocasions en superioritat que no van aconseguir materialitzar. La majoria de elles perdudes per males decisions. Tot i així, en una d’elles Joel, amb un xut potent va aconseguir ficar un gol faltant 5 minuts pel final però ja era molt complicat donar la volta al marcador. I amb aquesta dinàmica van acabar el partit signant una golejada molt dura pels mataronins, 10-2.

Hem de seguir treballant molt dur. 1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: