Natació Sabadell “B” vs Juvenil “A” 2-3

WhatsApp Image 2017-11-12 at 20.13.05Victòria de mèrit del Juvenil a la pista del Centre Natació Sabadell “B” per un ajustat 2 a 3. El partit es presentava molt complicat davant un gran rival que arribava líder de la categoria sense perdre cap partit i en una pista molt complicada per jugar. De fet els locals no coneixen la derrota en la seva pròpia pista des del maig del 2016. Per l’altre banda, els groc i negres es desplaçaven a Sabadell amb les baixes de Guillem Masoliver, Andrés Garcia i Guillem Roig, i amb les ganes de recuperar-se de l’empat aconseguit a casa la jornada anterior davant el cuer, l’Arenys de Munt.

La primera part va acabar amb el resultat de 0 a 2 a favor dels nostres amb un gran treball defensiu que va sorprendre als locals. Els gols van arribar per part de Elias Essaghir d’un fort xut des de fora de l’àrea i de José Guijarro al aprofitar una pilota morta a l’àrea després d’una bona jugada de sortida amb Pol Piñol per banda. Els sabadellencs van tenir ocasions a la primera però es van trobar un encertat Pol a la porteria.

A la segona part, els locals van potenciar el seu joc de 1×1 per banda que va ser aturat pels nostres jugadors perfectament durant tot el partit però realment ho feien molt bé i van aprofitar per marcar el primer gol amb molta fortuna després de tocar la pilota Elias que va sorprendre a Pol a la porteria. Sergio Vivas, de córner, va marcar el tercer en un moment important però quan faltava 10 minuts per finalitzar el partit, els locals van aprofitar un altre 1×1 per banda per batre a Pol amb un fort xut creuat.  Quedava molt partit i es va patir però el gran treball defensiu dels nostres va tornar a funcionar i no es va encaixar més gols en un partit molt important.

L’equip es col·loca en la tercera posició del campionat per sota del CN Caldes i el Futsal Mataró que sumen tots els seus partits per victòries. Mentre que, els nostres encara no coneixen la derrota però ha deixat escapar 4 punts a casa a l’empatar amb Olimpic Floresta i Arenys de Munt.

La propera setmana, tornem a jugar fora, aquesta vegada a la pista del Futsal Iris Badalona. El partit es disputarà el diumenge a les 18:31 al Pavelló de Llefià i esperem tornar a sumar tres punts per continuar a la part alta de la classificació.

Agrair de nou, el suport incondicional de totes les famílies que es desplacen amb l’equip a totes les pistes i ens animen cada partit. De la grada al camp SOM UN!!!

Van jugar: Pol Piñol, Elias Essaghir(1), Oriol Roy, Victor Jordà, Abel Rangel, Adrià Dorca, Sergio Vivas(1) i José Guijarro(1).

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: