Futsal Iris Badalona «B» vs Infantil 5-1

IMG_1267Nova derrota de l’infantil contra l’Iris Badalona un dels líders de la classificació. Els nostres, afrontaven el partit saben que jugaven contra un rival que encara no coneixia la derrota.  La primera part dels nostres va ser desastrosa, es va veure un Iris Badalona molt encertat de cara a porteria cosa que posava un 3-0 a la primera part.

A la mitjà part l’Infantil sabia que després d’una primera part molt fluixa havien de pujar molt el ritme, i així ho van fer, Carlos valero va marcar l’únic gol dels nostres. Minuts més tard van arribar dos més per part del Badalona. El partit va acabar amb un 5-1 al marcador on es va veure una bona reacció després d’aquella primera part tant negativa. Encara queda molta lliga per endavant i de segur que aquest equip traurà bons resultats.

De la grada al camp SOM UN!! 1,2,3 MATARÓ!
Van jugar: Cristian, Àlex O, Tabaré, Adam, Adane, Mauro, Arnau, Adrian Gonzalez, Joel, Guillem i Carlos(1).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: