Cinc Ideal Autodara Jornada 6

Cinc Ideal Jornada 6Us presentem els cinc jugadors escollits com a Cinc Ideal de la jornada:
Carlos Valero (Infantil): el seu equip no va poder guanyar a la sempre complicada pista del Badalona però va ser sense dubtes el millor jugador de l’equip i va anotar un gol.
Sergio Vivas (Juvenil «A»): un dels millors jugadors que ha donat la nostra cantera en anys, va realitzar un partit molt complet en la victòria del Juvenil «A» a la pista del líder Natació Sabadell anotant un gol i donant una assistència.
Jesús Moreno «Chus» (Sènior «A»): jugador determinant en la victòria del primer equip en el derbi davant el Sant Joan Vilassar i que ens dona el liderat. No va marcar però va donar l’assistència del segon gol en una gran jugada individual.
Hector Amatller (Aleví «B»): hat-trick del nostre petit jugador en la victòria del seu equip davant l’Atlètic Català amb una gran eficàcia cara a porteria.
Albert Ramis (Aleví «A»): també va aconseguir marcar tres gols en la victòria del Alevi «A» de mèrit davant el Sant Joan Vilassar. Va realitzar un partit molt complet i definint de meravella las jugades que va disposar. Gran golejador.

I aquesta jornada i sense dubtes, el premi al millor entrenador de la jornada es per:
Joan Serra (Sènior «A» i Aleví «B»): la seva feina en els entrenaments va sorgint efecte i ha col·locat al primer equip, líder de la Tercera Divisió Nacional. Tot un èxit, després de pujar aquest any de la Divisió d’honor. Això li sumen, la gran projecció que està tenint el segon equip que dirigeix al club, l’Aleví «B» que porta tres victòries consecutives que deixa a l’equip, que l’any passat jugava en escolars, en la tercera posició.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: