Aleví “B” vs Atlètic Català “B” 9-5

archivo-12-11-17-1-18-13.jpegPartit de llums i ombres dels grogs i negres que finalment es van acabar emportant 9-5 contra l’At. Català. El Ciutat tenia les baixes d’Amadou i Alon per un procés gripal. Els de Vilassar que s’esperaven a mitja pista van veure com en 2 minuts, els mataronins es posaven 2-0 amb gols d’Hector Amatller però ràpidament i en 4 minuts remuntaven el partit i es posaven 2-3. Primera part boja, on els gols queien pels dos cantons. Hector feia el seu tercer gol, però els de l’Atlètic, s’avançaven de nou i posaven el 3-4. Un minut i dos xuts llunyans de Kevin Escobar i Pol Pujadas feien variar el marcador pels Mataró, minut 19 de la primera part i 5-4 al marcador. Abans d’acabar la primera part encara vam tenir temps de veure 2 gols més un per cada equip, primer empatava l’At. Català i després Kevin tornava a avançar els locals.

A la represa un Ciutat de Mataró amb les idees més clares va posar setge a la porteria rival i va defensar d’allò més bé als vilassarencs que no van marcar més gols, per contra els nois de Joan, van fer 3, Pol marcava el 7-5 i Oriol Olivares tancava el marcador amb 2 gols més en un partit bastant boig.

Els mataronins se situen tercers a la lliga amb un partit menys que el primer classificat. Els nostres jugaran la setmana que ve a Premia de Mar contra l’At. Premia. Gràcies als pares per animar en tot moment.

Van jugarYeray, Oriol, HectorKevin, Pol, Ivan i Iker.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: