Malgrat vs Aleví “A” 5-4

image1.jpegEls nostres visitaven la complicada pista del Malgrat, un equip que portava els mateixos punts que nosaltres. Els mataronins no acaben de sentir-se còmodes jugant fora de casa i la falta de ganes i intensitat en els moments claus del partit fan que els nostres només hagin aconseguit 1 punt dels nou que s’han disputat fora de casa.

El partit va començar amb els locals apretant i després d’una sèrie de rebots aconseguien avançar-se en el marcador. En la jugada següent una bona acció individual de Marc feia l’empat al marcador. Però poc després i de nou amb mala fortuna, els de Malgrat tornaven a agafar una avantatge per marxar guanyant al descans.

A la segona part els nostres van començar forts i en el primer minut Amai va aconseguir un gran gol per tornar a empatar el partit. A partir d’aquest moment els locals van apretar una mica més i els mataronins es van venir abaix i, novament, es repetia el joc de tot el partit: gol dels locals i empat dels nostres gràcies a un gol d’oportunisme de Pau.
Els nostres no acabaven d’estar còmodes i els locals, amb més intensitat, van aconseguir el quart i el cinquè en els moments finals que deixaven un marcador pràcticament impossible per empatar. En l’última jugada de partit Amai va transformar un penal per col•locar el 5-4 final.

La setmana que ve rebem la visita del Sant Joan de Vilassar “B”, ara mateix el líder de la lliga.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Kevin, Amai (2), Pau (1), Roger i Marc (1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: