Cadet “A” vs Manlleu 3-2

20171105_102316.jpgEl cadet A, després d’una jornada en què va descansar per la retirada del Premià, disputava aquest diumenge un nou partit a l’Eusebi Millán, aquesta jornada rebia al Manlleu, un rival que ja coneixia la victòria. Al partit s’arribava amb les baixes de Raül, Aleix i Bernat Florença, i en Jan arribava tocat al partit.

La primera part va començar amb els nostres molt endollats, conscients que necessitàvem els punts com sigui. Les ocasions van venir del nostre bàndol, fins que Mario va finalitzar una bona jugada d’equip. Els visitants van començar a gaudir d’alguna oportunitat gràcies al seu jugador més desequilibrant, el 75, però Ernest estava pletòric. Ràpidament va arribar el nostre segon gol per mitjà d’Ivan que va arribar amb un xut centrat. Els visitants no es van rendir i finalment van aconseguir anotar. Ja a les acaballes de la part els visitants es van anotar un gol en pròpia en un corner, i a continuació al sacar de mig camp, un jugador va entrar pel centre de l’atac i la nostra defensa va estar tan passiva que va poder anotar còmodament. Final de la part 3-2.

A la segona part va passar de tot i el marcador no es va moure. Els nostres seguien tenint la possessió de la pilota i amb passades llargues van aconseguir generar ocasions de perill que no vam convertir. A mesura que va anar passant el temps, el Manlleu va començar a pressionar la sortida i el partit es va embogir, tant que en una jugada intensa, després que un jugador visitant es rebotés i dones una puntada sense pilota, l’àrbitre el va expulsar. Els nostres no es van col·locar correctament i no van saber gestionar bé la superioritat en atac. Quedaven 6 minuts i es va patir molt, també es podia haver sentenciat amb alguna de les ocasions que es van tenir, però estàvem molt erràtics, i ells es van posar de 5. Finalment el marcador no es va moure i els 3 primers punts es van quedar a Tot i que es va patir i s’han de seguir millorant moltes coses, podem estar contents perquè l’equip segueix creixent i evolucionat, i es va guanyar un partit important gràcies a coses que s’havien treballat als entrenaments.

Esperem que la dinàmica segueixi en el difícil partit que ens espera el dissabte a la pista del Tordera. 1,2,3 Mataró.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: