Infantil vs CN Caldes «B» 2-5

20171105110918_img_9031.jpgNova derrota dels nois dirigits per Lluís i Pol Piñol a casa davant el CN Caldes per un resultat de 2-5 al marcador. El partit va començar amb els mataronins tenint les primeres oportunitats de gol, amb una bona pressió a ¾ de pista, però la portera va parar tot el que anava dintre. El primer gol va caure per part dels visitants, transformant un penal. Pocs minuts més tard, Mauro, després d’un xut de Tabaré va posar l’1-1 al marcador i així vam arribar al descans. En la segona part l’equip va tenir ocasions clares de posar-se davant el marcador però no les vam poder materialitzar i els visitants van posar un 1-4 difícil al partit. Els jugadors més que per joc van buscar per cor lluitar per remuntar la situació i Adrian feia el 2-4 que donava esperances però el mateix Adrian en un rebot va marcar en pròpia i el partit va acabar amb el 2-5. Derrota per agafar experiència i continuar treballant. Pròxima jornada visitem a Badalona a la sempre difícil pista de l’Iris.

De la grada al camp SOM UN!! 1,2,3 MATARÓ!

Van jugar: Cristian, Àlex O., Tabaré, Guim, Adane, Adam, Mauro(1), Àlex G., Adrian Gonzalez(1), Joel i Guillem.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: