Femení vs Premià de Mar 7-0

whatsapp-image-2017-11-06-at-13-24-42.jpegVictòria contundent de les noies del club davant el cuer de la lliga, el CFS Premià de Mar per 7-0. Sense desplegar el millor futbol sala però sent efectives a dalt el partit va començar de cara amb un gol de Yasmin a combinació amb Ainoa. Després de què les visitants estiguessin a punt de fer l’empat amb un remat al travesser, les noies van despertar amb dos gols de Cris i un altre de Yasmin. Els místers demanaven tenir més circulació la pilota però l’equip li costava augmentar la intensitat. A la segona part fins als últims minuts no es va veure més mobilitat i circulació de pilota però abans, Ainoa amb dos gols, posava el 6-0 al marcador i Glòria, amb una gran jugada conjunta de tot l’equip, feia el 7-0 final. Bon resultat per agafar confiança però encara queda molta feina per fer la pròxima setmana anem a Manlleu a lluitar per tres punts més.

1,2,3 MATARÓ!

Van jugar: Mireia S., Glòria(1), Helena, Marta C., Miriam, Marta M., Georgina, Yasmin(2), Ainoa(2) i Cris(2)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: