At. Vidreres vs Cadet “B” 4-6

IMG_1297Victoria del Cadet “B “(4-6) i es situa sisè a la lliga. El Cadet “B” visitava la pista del Vidreres aquest cap de setmana. L’equip anava amb ganes i confiat de que podria treure els tres punts i seguir amb la bona dinàmica de resultats tant de punts com de joc.

La primera part va ser un domini clar del nostre Cadet “B”. Durant els 25 minuts van dominar el joc i van saber gestionar molt be el temps. Ràpidament, Gorin, autor dels 6 gols dels equip, feia el primer en el minut 2.  I en el minut 12 i 13, ell mateix, feia el segon i el tercer. El partit era dominat clarament, el rival arribava a porteria però un estelar Alex Cernadas ho parava tot. En el minut 20, en un contraatac, Gorin feia el quart. Quan semblava que la primera part acabaria així, una falta de comunicació i d’intensitat en la jugada, el Cadet “B” regalava i donava vida al Vidreres amb el seu primer gol en el minut 24.

La segona part va ser un altre partit. El Cadet “B” va sortir a intentar tenir mes domini de la pilota, jugar, no apretar, intenta no fer sang a un rival que a priori semblava derrotat però no va ser així. Al Ciutat de Mataró es relaxava tocant la pilota i tenint la posició que el rival quant robava feia mal. I va ser així com en 3 minuts , 33 , 34 i 35 empatava el partit i anava a per la victòria! Faltaven 15 minuts de partit. Temps mort demanat per l’entrenador del Cadet “B” va servir per tranquil·litzar l’equip, animar-los a treure el partit endavant i que tornessin a les premisses. Es a dir, a apretar tota la pista, ofegar al rival i finalitzar totes les jugades. A partir d’aquí, el partit es va trencar completament el Ciutat de Mataró arribava però no aconseguia marcar al igual que el Vidreres, gràcies a Alex Cernades que ho parava tot. En el minut 39, Gorin donava aire a l’equip aprofitant la seva velocitat i marcant així el cinquè. Al Vidreres es posava a jugar de 5. Els nostres estaven enxufats i estaven concentrats, el rival no va xutar gaire bé amb el joc de 5 i quan ho feia es trobava amb Alex. En el minut 48, el Cadet “B” va apretar i va fer marcatge individual perquè no aconseguissin posar-se de 5 i Gorin, un altre cop, feia el sisè i definitiu gol.

Emoció fins al final en un partit on estava dominat des de la primera part però de les errades també s’aprèn i tan de bo no els hi torni a passar. Agafen oxigen situant-se en sisena posició.

Segona victòria consecutiva del Cadet “B”. Aquestes tres pròximes jornades jugaran contra els equips que estan mes a dalt de la categoria. Molta sort!

Per segon cop en quatre partit, un jugador del Cadet “B”, Gorin, és nominat al Cinc ideal de la jornada del club junt, en aquest cas, amb el seu entrenador en Marc Bruguera nominat com a millor entrenador de la jornada. Felicitats a tots dos!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: