Juvenil “A” vs Arenys de Munt 3-3

whatsapp-image-2017-11-05-at-13-16-42.jpegEl Juvenil “A” deixa escapar dos punts a casa davant l’Arenys de Munt. No ha estat el millor partit dels nostres jugadors davant el cuer de la categoria que ha plantejat un partit amb una bona defensa tancada. La possessió de la pilota ha estat en tot moment dels nostres que intentaven atacar la seva defensa. Arribaven les ocasions però el porter visitant i els pals van impedir el primer gol que si va arribar en un contraatac perfecte dels d’arenys. Sergio Vivas va marcar el gol de l’empat en una bona jugada individual.

Amb el resultat d’empat es va arribar al descans i moltes coses a millorar per poder guanyar el partit. Els primers minuts de la segona no van ser tampoc molt bons però en una jugada de córner, Elias va marcar per tornar a avançar al partit als nostres i posteriorment Rangel després d’una bona assistència de José, va marcar el tercer que semblava donava tranquil·litat a l’equip però a la següent jugada un xut molt llunyà va sorprendre a Pol per deixar el resultat ajustat de 3-2. Els visitants van decidir sortir de cinc i van empatar el partit en un clar despiste de la nostra defensa. Faltaven cinc minuts i només quedava intentar buscar la victòria jugant de cinc amb la confiança que s’havia treballat durant la setmana. Es van tenir jugades però sense encert, sobretot una última jugada de Rangel que va encarar al porter visitant i va decidir donar la pilota al segon pal que va intuir el porter per aturar l’última jugada del partit.

Empat que sap a poc després de l’esforç però l’equip ha de fer autocrítica i millorar el seu joc i intensitat en el proper partit que serà a la pista del líder, el CN Sabadell.

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir(1), Oriol Roy, Victor Jordà, Guillem Masoliver, Abel Rangel(1), Sergio Vivas(1), Adrià Dorca i José Guijarro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: