Castellar vs Sènior «A» 5-7

FOTO PARTIT CASTELLARTercera victòria consecutiva del Spall CFS Ciutat de Mataró per 5 a 7 a la difícil pista de Castellar del Vallès. Tot i portar el ritme del partit els mataronins veien com en el minut 6 Racasens marcava de penal l’1-0, ràpidament però Lluís Macias el protagonista del partit amb 6 gols posava l’empat al marcador després d’un bon contraatac de Chus i Gigi. Després d’unes ocasions pels dos costats, Capilla recuperava una pilota que arribava a Lluís que de puntera superava al porter local. Segons després de marcar, Capilla sacava una falta ràpidament cap a Lluís que tot sol tornava a superar al porter i els mateixos protagonistes pocs segons després feien pujar el 1-4 al lluminós en tornar a culminar Lluís una passada a l’espai de Capilla. Quan falten pocs segons per acabar la primera part el porter Local Castillo posava el 2-4 en muntar ell sol una contra i superant de fort xut a Martí que havia quallat una bona primera part.

A la represa els 2 equips bregaven per dominar el joc i la intensitat pujava per moments, i en una jugada desafortunada i bastant rigorosa Seco veia una targeta vermella que deixava els groc i negres amb 3 homes per 2 minuts, en els quals el Castellar no va poder marcar. Sí que va poder fer-ho en el minut 32 de la segona Oriol Gallardo en aprofitar una sortida en fals d’Ivan Tejedor posant el 3-4 al marcador posant l’ai al cor de l’afició mataronina que havia anat fins a Castellar però era la tarda de Lluís Macias que en 2 minuts marcava el seu cinquè i sisè gol. Els del Vallès no donaven el partit per perdut tot i que el marcador ja reflectia un 3-6 a favor dels de Joan Serra i en el 37 Filella marcava el 4-6 però Angel Robles contestava marcant el 4-7 de camp a camp aprofitant que els locals jugaven amb porter jugador amb el qual quan faltaven 30 segons marcaven el 5-7 final. Tres punts i ja van quinze dels mataronins que es mantenen a llocs cap davanters a Tercera nacional tot i haver acabat de pujar aquesta temporada

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: