Sènior “C” vs Horta FS 2-4

IMG_1418Bon partit dels nostres tot i la derrota. Els nostres comencen a veure millores en la forma de jugar i mica en mica són més competitius. Rebien la visita del líder. Això va ser prou motivació per sortir endollats des del primer segon. El començament va estar molt igualat amb ocasions per tots dos equips. Tot i això, en una petita errada defensiva vam rebre el 0-1. Al contrari que en altres partits, l’equip no es va ensorrar i ràpidament va empatar amb gol d’Alejandro (el tercer de la temporada)

El 1-1 era el resultat més just fins que el ala rival va treure un fort xut que va anar a parar al escaire de la nostre porteria. Res a fer i 1-2. Vam continuar amb la mateixa tònica però en una mala sortida, van recuperar la pilota i es van plantar en un 2 contra 1 on en el primer xut Aleix va fer una bona aturada, però el rebot va anar a parar als peus del jugador rival que acompanyava la jugada per fer el 1-3.
La segona part va començar més freda per part nostre i ells van aprofitar per posar el 1-4. A partir del temps mort demanat, l’equip va tornar a funcionar com a la primera part i va gaudir d’ocasions per escorçar el marcador, fins que Fran va anotar el 2-4 en una bona jugada amb Alejandro. Es veia possible anar a més però ens vam carregar de faltes. Els visitants van tenir un doble penal però Luis el va saber defensar perfectament. A 5 minuts del final, Victor va lliscar pel terra intentant arribar a una pilota dividida però el ala visitant va ser més ràpid, i va rebre la falta. L’arbitre la va considerar desmesurada i el va expulsar directament del partit. Per sort ja no va ocórrer res més sense importància. 2-4 amb una bona imatge que esperem mantenir el proper diumenge al camp del segon classificat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: