Aleví “A” vs FS Canet 10-2

image1.jpegEl nostre aleví va rebre la visita del Canet FS, un equip que encara no havia puntuat i els nostres sabien que era un bon partit per demostrar coses i seguir sumant.

I així va ser. Els mataronins van ser molt superiors als visitants i en els primers minuts Marc, Amai i Pau posaven un 3-0 favorable que donaria una mica de tranquil·litat. Amb aquest marcador s’arribaria al descans.

La segona part va seguir igual que la primera, amb els mataronins pressionant molt bé i finalitzant grans jugades col•lectives. En els primers minuts Marc va fer el seu segon gol després d’un error de l’àrbitre ja que el gol no hauria d’haver pujat al marcador després d’una falta clara dels mataronins al porter visitant. Després de veure que donaven el gol per bo, els nostres jugadors van deixar-se marcar i van demostrar un cop més que els valors i l’aprenentatge estan per sobre la competició.

En la següent jugada els de Canet van tornar a marcar amb un bon xut exterior que Gerard no va poder fer-hi res. Els mataronins sabien que no podien baixar el nivell i van tornar a jugar com al principi. Pau i Marc en dues ocasions, Martí i Amai van col·locar el 10-2 final amb el que es va acabar el partit.

Bona victòria i ja toca pensar en el partit de diumenge al complicat camp del Malgrat.

Van jugar: Gerard; Martí (1), Adrián, Roger, Amai (2), Pau (3) i Marc (4).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: