AE Centelles “B” vs Sènior “B” 1-6

IMG_1446Aquest dissabte el nostre sub-23 va afrontar la seva 4a jornada de lliga amb un canvi d’actitud important que els va ajudar a sumar tres punts molt importants per seguir en els primers llocs de la taula classificatòria.

A la primera part, els mataronins van sortir amb molta intensitat i molt concentrats, tot i que en una jugada de mala sort els locals van posar-se al capdavant del marcador. Tot i així, els mataronins van seguir la seva dinàmica d’intensitat i concentració i van aconseguir empatar el partit uns minuts mes tard. A partir d’aquest moment el pes del partit el va portar l’equip visitant que va tenir controlat el partit en tot moment acabant la primera part amb un 1 a 3 a favor.

Durant la segona part, els de Mataró van seguir pressionant i mantenint la intensitat i , tot i que, els de centelles ho intentaven no van poder passar el mur groc i negre.  Així, els mataronins van mantenir el control de la pilota i del partit signant un 1-6 que els manté a les primeres places de la classificació.

Seguim sumant, seguim treballant. Ànims a tots!! 1,2,3 Mataró!!

Golejadors: Pol(1), Camilo (1), Joel (1), Alex (1) i Jordi (2).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: