Futsal Arenys Mar vs Femení 4-2

IMG-20171029-WA0074Derrota de les noies de Lluís i Andrés a la sempre difícil pista d’Arenys de Mar. El partit va començar amb una bona pressió de les mataronines i van a començar a arribar les primeres oportunitats de marcar el primer gol de partit. En el minut 10 de partit, Helena, agafant molt bé l’esquena a la defensora, feia el 0-1. Pocs minuts més tard, després d’un error de precipitació, l’equip local va realitzar un 2 contra 1 on Mireia no va poder fer res i va ser l’empat a 1. A pocs minuts per el final de la primera part quan l’equip tenia moltes oportunitats d’aconseguir el segon gol, l’àrbitre va xiular penal després de que Marta M. la toques involuntàriament perquè li anava la pilota a la cara. L’equip local va aprofitar per posar el 2-1, i seguidament, Marta Carrasco, va posar l’empat després d’una bona pressió de tot l’equip.

La segona part l’equip va sortir fred i amb poca intensitat i l’Arenys en la primera jugada va fer el 3-2 al marcador. Seguidament durant tota la part van ser xuts i més xuts a la porteria local, però entre la mala sort i la porteria va fer que no marquéssim cap gol. En l’última jugada del partit i ja l’equip molt a dalt en busca de l’empat, els locals van realitzar un contraatac contra Mireia i van posar el 4-2 final.

Mala sort per un equip on es veu que el joc esta sent bo i ens falta més punteria i materialitzar les ocasions que creem, només queda continuar perquè la setmana que ve ja toca una nova jornada contra el Premià de Mar on les nostres noies buscaran els tres punts per col·locar-se a la part mitjana de la classificació.

1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Mireia Saavedra, Helena(1), Glòria, Marta Muñoz, Imane, Georgina, Yasmin, Mireia Gonzalez, Ainoa, Marta Carrasco(1), Miriam i Cris.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: