Sènior “A” vs Lliça d’Amunt 10-3

IMG_1496Nova victòria del Spall CFS Ciutat de Mataró, aquest cop per 10-3 davant el Futsal Lliça de Munt. Els groc i negre no podien començar millor el partit, ja que a la primera jugada Javier Capilla “capi” posava l’1-0 al marcador després de rematar una jugada de banda. El Ciutat disposava de bones ocasions per ampliar el marcador però el porter rival parava tot allò que arribava. Quan faltaven 3 minuts Angel Robles “Gigi” marcava de doble penal el 2-0 i un minut més tard Albert Carmona “Seco” de jugada personal posava el tercer gol al marcador abans d’acabar la primera part.

A la segona el Lliça disposat a escurçar diferencies, va sortir a pressionar als mataronins i al minut de la represa posava el 3-1 al marcador i durant uns minuts posava als locals contra les cordes. Poc va durar per això la situació i en 4 minuts els de Joan Serra posaven distancia al marcador el primer gol en una pilota llarga d’Ivan, Capi baixava la pilota i la donava al segon Pal perquè Jordi Bailo poses el 4-1. Seguidament Alex Alvarez posava el 5-1 al culminà una jugada de falta servida per Pol Aledo, que un minut després en una bona contra entre Bailo i Alex posava el 6-1 al lluminós. El 7-1 el feia pujar Abdel en aprofitar una indecisió entre el porter i el tanca del LliçaEl Lliça es posava a jugar de 5 i marcava el 7-2 de fort xut exterior, però 2 minuts després Capilla robava una pilota i aprofitant que el Lliça seguia amb porter jugador combinava amb Bailo que li feia una paret perquè el mateix Capi poses el 8-2, El 8-3 dels visitants l’aconseguien robant la pilota a Pol Aledo però un minut després era el mateix Pol que finalitzava una bona contra d’Abdel i l’últim gol que tancava la golejada del Spall Ciutat de Mataró el feia Lluis Macias quan els mataronins jugaven amb superioritat per l’expulsió d’un jugador rival.

Gràcies a la grada que va estar de 10. La setmana vinent el Spall Ciutat de Mataró, juga a Castellar del Valles, us esperem a tots.

https://vimeo.com/240811867

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: