Mollet vs Juvenil “A” 0-9

WhatsApp Image 2017-10-28 at 18.19.52Golejada del Juvenil “A” a la pista del Mollet que col·loca a l’equip en la part alta de la classificació després de quatre jornades sense conèixer la derrota. Els groc i negres van portar en tot el moment el pes del partit, tot i que van jugar només amb dos canvis de pista per les baixes de Guillem Masoliver i Victor Jordà, més la coneguda d’en Guillem Roig. Els locals van plantejar una defensa molt tancada durant els primers minuts que va començar a posar nerviós al nostre equip que buscava el primer gol però el porter blanc i vermell de la primera part va realitzar una gran actuació, amb aturades de molt mèrit. Era un atac i gol, semblava que el gol arribaria en qualsevol moment però els locals aprofitaven la bona defensa tancada per robar pilotes i sortir en perillosos contraatacs que van estar apunt de culminar i sorprendre als nostres. Però va aparèixer de nou en Sergio Vivas amb dos gols, el primer de jugada de córner i el segon després d’una gran passada d’en Pol des de la porteria. Els locals van avançar la seva defensa i això ho van aprofitar els nostres per marcar el tercer mitjançant José Guijarro i el quart d’Elias Essaghir que va realitzar un gran partit. Amb aquest resultat i una clara superioritat es va arribar al descans.

Com era d’esperar, els molletencs van sortir a pressionar a la segona part però els nostres joves jugadors amb un joc ràpid i molt eficaç van realitzar una gran segona part que no deixava cap opció als locals. Oriol Roy va marcar a 9 segons d’iniciar la segona rematant al segon pal una gran assistència d’en Dorca. Un gol més de Elias i un altre de Rangel, deixava el resultat molt favorable i que va relaxar una mica a l’equip. Els locals van aprofitar per arribar a més claredat a la porteria d’Andrés però va aturar tot el que arribava realitzant un dels seus millors partits de la temporada, a part va aconseguir marcar el vuitè després d’un fort xut d’una sortida de pressió per banda. Sergio Vivas va marcar l’últim gol i el seu tercer en el partit.

Gran partit molt seriós i complet de l’equip que deixa bones sensacions que s’han de demostrar en el següent partit a casa davant l’Arenys de Munt. De nou, gràcies a les famílies per animar i acompanyar a l’equip. De la grada al camp, SOM UN!!!

Van jugar: Andrés Garcia(1), Pol Piñol, Elias Essaghir(2), Oriol  Roy(1), Abel Rangel(1), Sergio Vivas(3), Adrià Dorca i José Guijarro(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: