Manent Santa Coloma “B” vs Infantil 3-1

20171028162949_img_8848.jpgNova derrota del infantil a la pista del Manent de Santa Coloma en un encontre que fins els minuts finals no es va saber que podia passar.

El partit va començar amb els mataronins molt bé posicionats al camp i arribàvem amb força perill sobretot per la banda esquerre d’Adane, i als pocs minuts va fer el 0-1 al partit. Pocs minuts més tard, en error visitant en córner posava l’empat a 1. A partir d’aquí vam tenir moltes oportunitats per avançar-nos de nou al marcador, però el porter local va fer un gran partit, i amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part l’equip va sortir amb moltes ganes de guanyar el partit, però en 5 minuts dos petits errors i mala sort van posar el 3-1 al marcador. A partir d’aquí va ser una lluita contra la porteria local amb moltes ocasions de perill de la majoria de jugadors, però entre el porter i els pals ho van parar tot i així va acabar el partit.

Orgullós de l’equip que estem formant Pol i jo i que per petits detalls no hem aconseguit un resultat més positiu, també vull donar les gràcies als pares perquè no han parat d’animar als jugadors durant el 50 minuts de partit, ara només quedar seguir treballant que la pròxima setmana visita a casa el C.N. Caldes.

1, 2, 3 Mataró!!

Van jugar: Cristian, Àlex o., Guim, Adane(1), Àlex G., Guillem, Carlos, Arnau, Adrià C., Tabaré i Adrià G.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: