Arenys de Munt vs Aleví “B” 3-13

Els grocs i negres van aconseguir la golejada de la setmana, tot i tenir les baixes de Yeray i Ivan per un quadre víric els mataronins van portar el ritme del partit i amb bones jugades, col·lectives i individuals, van aconseguir una bona victòria contra els fins ara tercer de la lliga.
Kevin amb 4 gols i Pol amb 3 gols sumats als gols d’Alon, Iker i Hector que van fer 2 cadascú van ser els golejadors del partit però cal mencionar també a Oriol amb un bon partit defensiu i el bon partit d‘Amadou que amb grans parades va evitar més gols dels locals. Destaquem sobretot per això totes les jugades en equip que vam poder veure i que els nens sempre busquin al company perquè marqui. S’ha de seguir treballant perquè aquests petits ens segueixin donant alegries. Gràcies als pares per animar. De la grada al camp Som un!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: