VICTORIA DEL CADET B

Gran partit del Cadet B on per fi van trobar la sort de cara a porta que feia partits que no tenia. Un partit, contra el Canet, molt seriós, intens i amb victòria final.

Tot es va posar de cara quan Octavi en una jugada individual marcava, en el minut 2, el primer. I, en el minut 6 Guillem feia el segon. Al Canet esperava a mitja pista i els nostres es trobaven còmodes amb la pilota i en el moment que es perdia es pressionava al rival per obtenir-la. Gràcies a aquesta pressió, Gorin, feia el tercer en el minut 12. El partit s’estava convertint en un “correcalles” que havien de frenar com fos. Al canet que no aconseguia sortir jugant, buscava al pivot, i aconseguien fer un 1×1 contra el nostre tanca, però, ràpidament les ajudes arribaven.

Al Canet feia l’únic gol de partit en el 25, en una petita badada defensiva.

La mitja part va servir per corretgí i baixa les pulsacions.

La segona part va ser més un partit de posició de pilota i pensar abans d’atacar. Els minuts anaven passan el rival pressionava i pujava la intensitat. Però, en el minut 35 Octavi amb fort xut i amb fortuna feia el quart. Al Canet augmentava l’agressivitat quan pressionava i els nostres havien de jugar amb el cap i no amb els sentiments. Aitor feia el cinquè en el minut 45. I, després d’una jugada col·lectiva on els 5 de pista van tocar la pilota i amb una jugada maca a dos tocs, amb parets, paral·lela, Gorin era generós i passa fort al segon pal on Aitor marcava el sisè.

Gran partit d’aquest Cadet B que comença a carburar i, a saber a què juga. Felicitats a tots els integrants de l’equip per la victòria i el treball setmanal que estan fent.

El jugador Octavi ha sigut elegit per estar en els cinc millors de la jornada del club.

Felicitats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: